Marselo okrenuop leđa Ronaldu: Želi Nejmara u Realu

Autor:

Sport

08.06.2018

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac Marselo, komentarisao je na pripremama brazilske reprezentacije tvrdnje da će Ronaldo blokirati dolazak Nejmara.

RepublikaFoto: instagram.com/marcelotwelve
Marselo i Nejmar

 Naime, ovih dana se mnogo pisalo o tome da Portugalac ne želi Brazilca čija bi mu marketinška vrednost smanjila prihode.

Uz to, on se žali da je Real spreman da kupi Nejmara i da mu platu iz snova, a da njega već godinu dana lažu oko povećanja primanja.


Ionako tenzičnoj situaciji doprineo je Marselo koji je jedan od najboljih prijatelja Ronalda u Realu.

- Ne odlučuje Kristijano, nije njegov klub, već Florentino Perez. Predsednik ima pravo da dovede koga hoće - kaže Marselo.

- Jasno da bismo svi voleli da Ronaldo ostane sa nama, ali to je njegova stvar i njegova odluka. Vrata Reala su otvorena za Nejmara. On je budućnost i sigurno da klub treba da učini sve da ga dovede. Jer, on je igrač koji će biti na nivou Ronalda u bliskoj budućnosti - dodao je Marselo, a kako će ovo pogoditi sujetu Portugalca nije teško pretpostaviti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading