SMS: Koncentrisan na Mundijal, posle ćemo da vidimo za klub

Autor:

Sport

08.06.2018

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezni fudbaler Lacija izašao je pred novinare u Bad Valtersdorfu kako bi izneo očekivanja pred subotnji kontrolni meč reprezentacije Srbije protiv Bolivije.

RepublikaFoto: Starsport
Sergej Milinkovićć Savić i golman Dmitrović

Pošto se ovih dana na transfer pijaci smenjuju mnoge informacije vezane za sudbinu Sergeja Milinković-Savića, logično je bilo da se na konferenciji govori i na tu temu.

Prvotimac Lacija kazao je da je sve priče oko transfera stopirao do kraja Mundijala u Rusiji.

- Trudim se da ostanem sa strane, sigurno mi nije lako. Svakog dana čitam novu stvar. Dobro ću se izboriti sa tim. Dosta sam utakmica imao u Laciju - kazao je Sergej.


Kada je reč o potencijalnom transferu srpskog reprezentativca u priči su Mančester junajted, Juventus, Pari Sen Žermen...

Nisu izostala ni laskava poređenja medija sa zapada, pa je tako povučena paralela između Sergeja i Zinedina Zidana. Pre nego što je Milinković-Savić odgovorio na pitanje pomoćnik selektora Milan Obradović konstatovao je da se Sergej i Zidan razlikuju po tome što naš fudbaler ima više kose.


- Uvek je lepo pročitati takvu vest, ja znam šta mogu da uradim. Naravno, ovde sam sa ekipom, koncentrisan sam na Svetsko prvenstvo i moje saigrače, a to što će da bude posle, videćemo -dodao je Sergej.

Klub se neće znati pre Mundijala.

- Rekao sam da o tome ne razmišljam previše, trenutno sam ovde, želim da dam sve od sebe, pa ću posle da vidim. Dakle, posle Svetskog prvenstva - ponovio je Sergej.


Reprezentaciju Srbije u subotu očekuje poslednja kontrolna utakmica pred početak Mundijala. Duel sa Bolivijom igra se na "Merkur Areni" u Gracu u subotu od 18 časova.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading