TITE PORUČIO PEREZU: Čujemo se posle SP!

Autor:

Sport

08.06.2018

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Brazila, Tite zainteresovan je da bude novi trener Reala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tite je spreman da vodi Real

Real traži trenera nakon što je Zinedin Zidan napustio klub nekoliko dana po osvajanju treće uzastopne Lige šampiona.

Kako kandidati za trenera Reala pominjani su Maurisio Poketino, Masimilijano Alegri, Joakim Lev, Jirgen Klop, Antonio Konte, ali su svi odbili ponudu predsednika madridskog kluba Florentina Pereza. Pojedini španski mediji navode da bi Real mogao da preuzme Guti, koji nema trenerskog iskustva.

Međutim, selektor Brazila je zainteresovan da preuzme Real. On je poručio prvog čoveku Reala da je spreman da vodi aktuelnog osvajača Lige šampiona, ali je naveo da je spreman da pregovara po završetku SP u Rusiji.

Brazil će na SP igrati u grupi sa Srbijom, Švajcarskom i Kostarikom.

Španski mediji navode da li je Perez spreman da čeka jul da počne pregovore sa potencijalnim trenerom Reala. Njemu je trener koji će voditi tim naredne sezone potreban u što kraćem vremenskom roku.

Tite je veliki profesionalac i nije žele da kvari atmosferu u nacionalnom timu uoči Mundijala, iako je čelnicima Reala navodno poručio da je zainteresovan da preuzme madridski klub.

Iskusni trener je preuzeo Brazil u junu 2016. godine, a sa "kariokama" je do sada ostvario 16 pobeda, tri remija i samo jedan poraz. Brazil je jedan od favorita za osvajanje SP.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading