Junajted oglasio Pogbu za prodaju!

Autor:

Sport

09.06.2018

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžeru Mančester junajtedu Žozeu Murinju je prekipelo, definitivno će gledati da proda Pola Pogbu u letnjem prelaznom roku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pogba proveo dve loše sezone u Junajtedu

Murinjo je tokom cele sezone imao puno rasprava i sukoba sa problematičnim Francuzom i izgleda da to više neće da trpi. Pogba je ponuđen Čelsiju, Realu i Barseloni, koji su ranije izrazili interes za usluge veziste, a imaju i dovoljno sredstava da realizuju transfer.

Pogba je tokom sezone nekoliko puta iznosio mišljenje koje se tiče neslaganja sa radom Murinja u klubu, na nekoliko utakmica je pokazivao potpunu nezainteresovanost za dešavanja na terenu, a jedan deo sezone je proveo i na klupi.

Pre nekoliko dana je čak i pretrpeo zvižduke svojih zemljaka tokom prijateljske utakmice Francuza.

- Neću da se menjam, to sam ja, to je moj fudbal, ovako sam postao ono što jesam - odbrusio je Pogba koji večeras ima poslednju šansu da izbori mesto u startnoj postavi, Francuzi igraju protiv Amerikanaca u poslednjoj proveri pred Mundijal.

Zamena za Pogbu bi, jasno, bio Sergej Milinković Savić, naš fudbaler košta više od 100 miliona evra, ali u slučaju odlaska Francuza on bi bio prva opcija za vezni red. Naš fudbaler je nedavno izjavio da ništa neće pričati pre kraja Svetskog prvenstva, kao i da ni on sam nije prelomio u koji klub će preći posle turnira u Rusiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading