Salah konačno odgovorio Ramosu!

Autor:

Sport

09.06.2018

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon incidenta i povrede koju je kapiten Reala Serhio Ramos naneo napadaču Liverpula Mohamedu Salahu u finalu, konačno se oglasio i egipatski napadač.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Salah u duelu sa Ramosom

Nakon nekih neukusnih prozivki Ramosa posle tog finala Brazilac Firmino iz Liverpula je Španca nazvao idiotom. Sada se konačno oglasio i sam Salah. Ramos je izjavio čak i da je Egipćanin mogao da nastavi finale pod injekcijama.

- Šta da vam kažem, mogu da se nasmejem, pretpostavljam da pošto me je rasplakao, sad pokušava da me nasmeje - rekao je Salah.

On kaže da ne želi da se gađa teškim rečima.

- Jeste mi poslao poruku, ali nikada mu nisam odgovorio da je ok to što je učinio - dodaje Egipćanin.

- Možda bi mogao i da mi otkrije, pošto sve zna, da li ću biti spremna za Mundijal. To je najgori trenutak moje karijere. Kada sam pao, odmah uz bol se i javila briga, potom bes i tuga, prvo što neću moći da nastavim finale, a onda i zbog Mundijala - dodaje Ramos.

Ne zna da li će biti spreman za Urugvaj.

- Jeste mi rame bolje, ali nisam siguran za prvu utakmicu, to zavisi kako ću se osećati. Učiniću sve da igram, 28 godina nismo bili na prvenstvu, to je apsurdno iako smo osvojili prvenstvo Afrike sedam puta i bili šampioni od 2006. do 2010. Osećali smo da moramo to da učinimo, da napravimo nešto po čemu će nas zemljaci pamtiti. Za nas ovo je već veliki uspeh, kao kad je recimo Španija bila prvak sveta - završio je Salah.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading