Đenovin trk po Radonjića!

Autor:

Sport

09.06.2018

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prodaja golmana Matije Perina u Juventus prilično je popunila kasu Đenove, pa se sada tim sa "Marasija" sprema da krene u šoping. Jedna od većih želja je krilni igrač Crvene zvezde Nemanja Radonjić.

RepublikaFoto: Starsport
Radonjić na treningu reprezentacije

Đenova je navodno već nudila crveno-belima 5 miliona evra na ime obeštećenja, ali je srpski prvak ovu ponudu odbio i zbog toga što Roma zadržava pravo na 10 odsto od prodaje srpskog igrača.

Nakon prodaje Perina u Juventus klub je inkasirao 12 miliona evra, što bi moglo da bude i više nego dovoljno da se pojača ponuda za Radonjića. Đenova je navodno veoma zadovoljna izdanjem mladog fudbalera na prijateljskom susretu protiv Čilea, gde je brzonogi igrač bio jedan od najboljih na terenu u našoj selekciji.

Polovina sume od Perinovog transfera bi mogla da bude Đenovi dovoljna da ubedi Crvenu zvezdu na prodaju novopečenog reprezentativca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading