ŠAMPION UPALIO MOTORE: Milojević "prozvao" 29 igrača, tu je i Meleg

Autor:

Sport

11.06.2018

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremena za odmor nije bilo mnogo... Fudbaleri Crvene zvezde počeli su pripreme za novu sezonu. Trener Vladan Milojević na prvom treningu imao je 29 igrača na raspolaganju.

RepublikaFoto: Starsport
Milojević sa saradnicima

Sezona je bila bajkovita, ali sada sve to ostaje po strani. Vreme je za nove izazove, a šampion je već upalio motore.

Među prisutnima je bio i novajlija Dušan Jovančić, kao i Dejan Meleg, koji je prošao lekarske preglede.

Milan Rodić i Nemanja Radonjić su sa reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu, a na prozivci nije bilo Nenada Milijaša koji bi po povratku s odmora trebalo da razgovara o novom ugovoru.

Pored Milijaša, na prozivci nisu bili Filip Stojković i Ben.

Na spisku Milojevića su: Milan Borjan, Nemanja Supić, Aleksandar Stanković, Miloš Gordić, Filip Stojković, Vujadin Savić, Frimpong, Strahinja Eraković, Srđan Babić, Marko Gobeljić, Nenad Krstičić, Nemanja Milić, Slavoljub Srnć, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Aleksandar Pešić, Dejan Joveljić, Ben Mohamed, Dejan Meleg, Milan Pavkov, Andrija Luković, Filip Bainović, Ze Markos, Veljko Nikolić, Vanja Vučićević, Aleksa Terzić, Cvetković Stefan i Damjan Gojkov.

Ekipa će u četvrtak, 14. juna, otputovati na Zlatibor gde će odraditi prvu fazu priprema do 21. juna. Druga faza priprema biće održana u Austriji, i trajaće od 23. juna do 3. jula, a planirano je odigravanje četiri pripremne utakmice.

Na spisku je 29 imena:

Foto: ST/S.Marjanović

Očekuje se da se timu uskoro priključi Stojiljković, dok su sa reprezentacijom Nemanja Radonjić i Milan Rodić. Novajlija Dejan Meleg već je zadužio opremu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading