TERZIĆ OTKRIO: Evo koliko će još igrača dovesti Zvezda

Autor:

Sport

11.06.2018

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme za novu sezonu su počele, a Crvena zvezda ima velike ambicije. Generalni direktor Zvezdan Terzić otkrio je planove za narednu sezonu i prelazni rok.

RepublikaFoto: Starsport

- Očekivanja su uvek ista a to je osvajanje Superlige i što duže opstati u Evropi. Uradićemo sve sa naše strane da ostvarimo što bolji rezultat. Bio bih zadovoljan plasmanom u LE, ali smo kao profesionalci fokusirani na najviše ciljeve to sam rekao i igračima i treba uraditi sve što je u našoj moći da se plasiramo u LŠ - rekao je Terzić.

On je otkrio i dalje planove u prelaznom roku.

- Jovančić je potpisao, Meleg je tu, očekujem Stojiljkovića u utorak na treningu. Neće biti velikih odlazaka i dolazaka. Naš primarni cilj je bio da ostane kostur ekipe i svi nosioci igre su ostali osim Le Taleka što mi je žao. Štoper će doći sigurno i još jedan ili dva igrača. Radimo na zameni za Le Taleka, dva tri igrača su u opticaju sličnih i boljih kvaliteta i brzo ćemo rešiti to.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading