"Večiti" u klinču zbog štopera Lansa!

Autor: Mondo

Sport

12.06.2018

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan i Zvezda su već uveliko počeli ovaj letnji prelazni rok, crno-beli su doveli napadače Nikolića i Gomeza, a crveno-beli Jovančića, Melega, dok se uskoro očekuje i potpis napadača Nikole Stojiljkovića. Ali ovog leta naši najveći klubovi nisu pokušali da dovedu istog igrača - barem do sada.

RepublikaFoto: Starsport
Svaki prelazni rok večiti rivali bace oko na barem jednog istog igrača

Reč je o štoper francuskog Lansa Dušanu Cvetinoviću, koga je Partizan želeo da angažuje još u zimskom prelaznom roku. Crvena zvezda je najpre želela da privoli Nemanju Milunovića iz BATE Borisova, ali nakon negativnog odgovora igrača beloruskog prvaka i klub sa stadiona "Rajko Mitić" će kontaktirati Cvetinovića.

Karijeru je počeo u omladinskom pogonu OFK Beograda, odakle se preselio u Dinamo iz Vranja, a onda je, u leto 2010. usledila selidba u švajcarski Volen. Potom je nastupao i za Grashopers, pa Vaduz, norveški Haugesund, odakle se 2015. godine preselio u francuski Lans sa kojim ima ugovor do leta 2019. godine.

U prethodnoj sezoni je za velikana francuskog fudbala, koji se trenutno takmiči u drugoj ligi odigrao 35 utakmice postigao je dva pogotka uz 10 žutih kartona i jedan crveni.

Prema podacima sajta "Transfermarkt" njegova vrednost se ceni na nekih 800.000 evra, ali je teško očekivati da se naši klubovi toliko otvore za Cvetinovića, koji je relativna nepoznanica na našem fudbalskom tržištu.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading