Real ponovo u napadu na De Heu, nudi 113 miliona

Autor: Tanjug

Sport

14.06.2018

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Evrope Real Madrid pokušaće da učini Davida De Heu najskuplje plaćenim golmanom u istoriji fudbala, pošto je spremio 113 miliona evra za transfer iz Mančester junajteda.

RepublikaFoto: instagram.com/d_degeaofficial

Ukoliko se realizuje posao, Španac bi bio duplo više plaćen nego dosadašnji rekorder Ðanluiđi Bufon kada je 2001. godine prešao iz Parme u Juventus za 53 miliona.

Predsednik Reala Florentino Perez godinama pokušava da dovede De Heu iz Mančestera, u jednom pokušaju su čak nedostajali minuti oko papilorogije u finišu prelaznog roka, a sada je ponovo obnovio interesovanje, prenosi "Manćester Evening".

Mančester nema nameru da se odrekne 27-godišnjeg čuvara mreže, ali De Hea godinama ima želju da se vrati u Madrid gde je sa velikim uspehom branio gol Atletika.

Jedno je sigurno, sadašnjem prvom golmanu Reala Kejloru Navasu status nije siguran kao dok je trener bio Zinedin Zidan i traži mu se zamena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading