Zvezda sve jača: STOJILJKOVIĆ STIGAO NA ZLATIBOR!

Autor:

Sport

15.06.2018

16:19 >> 16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je i zvanično dobila treće pojačanje u ovom prelaznom roku nakon Dušana Jovančića i Dejana Melega.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Stojiljković konačno obukao Zvezdinu opremu

Tim Crvene zvezde naredne sezone biće jači i za Nikolu Stojiljkovića. Napadač rođen 1992. godine, član portugalske Brage, u Crvenu zvezdu je došao na jednogodišnju pozajmicu i pokušaće da joj pomogne u evropskim, ali i izazovima na domaćoj sceni.

Stojiljković se priključio ekipi danas na Zlatiboru, i odradio je popodne prvi trening. Poput Melega jutros, Nikola je samostalno trčao, a već sutra biće u punom trenažnom procesu.

U slučaju da aktuelni prvak Srbije poželi da otkupi ugovor Stojiljkovića od Brage nakon godinu dana pozajmice, crveno-beli će morati da iskeširaju 1,5 miliona evra.

- Odradio sam prvi trening, i srećan sam što sam došao u Crvenu zvezdu i želim da se što pre uigram sa ekipom pošto imamo jako teške izazove u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Srećan sam što sam došao danas, što se nisu odužili pregovori. Skoncentrisan sam na rad, na treninge, želimda se što bolje uklopim u ekipu -prve su reči Stojiljkovića.

Uklapanje Nikoli ne bi trebalo da bude problem, jer se poznaje sa mnogim fudbalerima.

-Sa Slavoljubom i Žuletom sam igrao u Čukaričkom, poznajemo se i družimo se. Šilja je moja generacija, ceo život se znamo. Poznajem i Vujadina, sa Melegom sam bio u Kajzeriju... Poznajem još mnogo igrača tako da ne verujem da ću imati problema da se uklopim.

Svestan je Stojiljković da se i od njega, kao i od cele ekipe, očekuje mnogo naredne sezone.

-Pratio sam Zvezdu prošle godine, imala je odlične rezultate, ekipa je veoma lepo igrala.  Čeka nas jako teška sezona zato što navijači očekuju da se u najgorem slučaju ponovi prethodna, a svi očekuju i da ekipa igra još bolje. Nadam se da ćemo to ostvariti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading