Svakim danom sve više vredi: BLEKI MILENKOVIĆ OD 35 MILIONA!

Autor:

Sport

17.06.2018

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper Srbije Nikola Milenković doživljava prave zlatne trenutke u svojoj karijeri. Član je startne postave "orlova", bio je siguran u dresu Fiorentine, a sve to se odrazilo na tržišnu vrednost.

RepublikaFoto: Starsport
Milenković sa selektorom Krstajićem

ćKako javljaju lokalni mediji iz Firence, Atletiko Madrid je poslao i drugu ponudu za srpskog štopera. Ovoga puta vrednu 35.000.000 evra. Podsetimo, Viola je pre nekoliko dana odbila Atletikovu ponudu od 30.000.000 evropskih novčanica.

Pre nekoliko dana se pojavila vest da jedan španski klub želi da što pre angažuje Milenkovića, pominjala se Valensije, ali je ipak Atletiko Dijega Simeonea najkonkretniji za sada, pošto su vrlo dobro namirisali jednog od najboljih mladih evropskih štopera.

Milenković bi trebalo da zameni drugog bivšeg igrača Partizana Stefana Savića, za koga se ozbiljno interesuju Čelsi i Juventus, a zanimljivo je da je ovlašćeni predstavnik pri ugovaranju oba transfera poznati fudbalski menadžer Fali Ramadani.

Možda će Fiorentina rešiti da sačeka još jednu sezonu kako bi Blekiju vrednost dodatno porasla. Izgleda da će se "viola" baš opariti...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading