Nikolić želi uspehe sa Partizanom

Autor:

Sport

18.06.2018

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Nemanja Nikolić rekao je da se nada da će sa novim klubom u sezoni koja uskoro počinje osvojiti "duplu krunu" i plasirati se u grupnu fazu Lige Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Nikolić

Partizan će ime protivnika u kvalifikacijama za Ligu Evropa saznati u sredu kada je zakazan žreb za prvo i drugo kolo.

- Nadam se da će ove godine naša ekipa napraviti iskorak više u Evropi. Veliki broj igrača je iskusniji igranjem u ovom takmičenju, iako će svakako biti teško jer je reč o dobrim ekipama - rekao je Nikolić za klupski sajt.

Kada je reč o domaćem prvenstvu, Nikolić je istakao da će crno-beli u svaku utakmicu ulaziti sa željom da pobede.


- Što se tiče domaćeg prvenstva, tu nam je već poznat prvi protivnik – Radnik iz Surdulice. U svaku utakmicu ulazimo sa željom za pobedom što je i filozofija kluba. Svaka utakmica se igra bez kalkulisanja, na pobedu - rekao je Nikolić.

- Što se tiče mojih očekivanja, slobodno mogu reći da je to "dupla kruna", kao i grupna faza LE, pa ćemo za dalje videti - dodao je doskorašnji fudbaler Spartaka.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Nikolić i Ivica Iliev

Partizan se za novu sezonu priprema već desetak dana, a ekipa u petak putuje za Sloveniju na drugi deo priprema.

- Svaki početak priprema je težak, forma se tempira za ono što nas tek očekuje cele sezone, jer sam siguran da ćemo igrati na tri fronta. U Partizanu se radi drugačijim intenzitetom što je normalno, jer je reč o klubu koji je poštovan kako u Srbiji, tako i u Evropi gde se stalno ide na titule i trofeje. To naravno nosi i određeni pritisak, ali sa tim se igrač mora nositi - rekao je Nikolić.

Nikolić se posle skoro dve nedelje, kako je naveo, u Partizanu oseća kao kod kuće.

- Organizacija je fenomenalna kao i sam SC Teleoptik. Tereni, što je nama najvažnije, u odličnom su stanju, a uz to imamo i teretanu i sve preduslove za napredak. Ako mogu da kažem, ovo je primer jednog dobro organizovanog kluba koji igračima pruža sve, a ujedno stvara nove igrače i bori se za titule - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading