Zvezda kreće u napad na LŠ iz Letonije, APOEL ČEKA U DRUGOM KOLU!

Autor:

Sport

19.06.2018

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski šampion Crvena zvezda će svoju evropsku priču započeti u Letoniji protiv Spartaksa iz Jurmale, odlučeno je žrebom u švajcarskom Nionu.

RepublikaFoto: Starsport
Crveno-beli ne bi trebalo da imaju problema u prvom susretu

Srpski predstavnik u kvalifikacijama za elitno evropsko takmičenje je posle skraćivanja spiska i grupisanja smešten u grupu 3 gde je još mogao da izađe na megdan Spartak Trnavi (Slovačka), Valeti (Malta), Alaškertu (Jermenija), Sutjesci (Crna Gora) i Flori (Estonija).

Prvi susret je na programu 10. ili 11. jula, a revanš prve runde kvalifikacija je zakazan za 17. i 18. jul. Drugo kolo kvalifikacija na programu je već 7 dana kasnije, a revanš je zakazan za 31. jul, ili 1.avgust.

Prvu utakmicu će Crvena zvezda igrati kao gost u Letoniji.

Ukoliko eliminišu letonski Spartaks, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona čekaju pobednika izmedju APOEL-a i Suduve. U narednoj rundi bi Zvezda prvo bila domaćin, dok bi prvog dana avgusta išla na gostovanje, najverovatnije u Nikoziju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading