REAKCIJE IZ PARTIZANA NA ŽREB - Đukić: Neće biti lako!

Autor:

Sport

20.06.2018

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izjavio je da crno-belima neće biti lako protiv Rudara u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

RepublikaFoto: Starsport
Đukić je uveren da Partizan mora da eliminiše Rudar

- Sigurno je da neće biti lako. Poznajemo njihov mentalitet, to su čvrste, tvrde ekipe. Nikad ne želiš da dobiješ ekipe sa ovih prostora. Pokušaćemo da prođemo dalje i nastavimo evropsku avanturu jer smo videli da Partizanu treba evropska liga jer je to šansa da promovišemo igrače, vrednosti i klub, a dobra je i finansijska injekcija - rekao je Đukić.

RepublikaFoto: Starsport

On je navoeo da će Andrija Delibašić pomoći u pripremama za tog rivala, kao i da će Partizan biti dobro pripremljen za dve utakmice sa crnogorskim klubom.

Prva utakmica biće odigrana 12. jula u Crnoj Gori, a revanš sedam dana kasnije u Beogradu.

- Imamo dva mesta gde možemo da igramo kao domaćini, a tamo će tako da bude. Drago mi je što su tu, blizu. Znamo da svi oni tamo hoće da budu ovde u Partizanu. Ne bežimo od toga da smo favoriti, ali to moramo da pokažemo na terenu - rekao je fudbaler Partizana Saša Zdjelar, koji je priznao da ne poznaje ekipu iz Pljevalja.

RepublikaFoto: Starsport

Crnogorski reprezentativac Marko Janković rekao je da ne poznaje kvalitet terena u Pljevljima.

- Nisam nikad bio tamo. Novo za mene... Prošle godine protiv Budućnosti, sada protiv Rudara. Iskreno da kažem, ne znam mnogo o Rudaru. Znam neke igrače koji su tamo, ali sve je to površno. Tek ćemo da se spremimo, ima vremena za to - kazao je Janković, koji je dodao da je Partizan apsolutni favorit.

Nemanja Nikolić je ponovio da Partizan mora da prođe crnogorski klub.

- Odlično znam kakve su crnogorske ekipe. Svako ime zaslužuje poštovanje, ali mi smo Partizan i imamo veliku dozu optimizma. Potpuni smo favoriti u tim utakmicama - rekao je Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading