Debitovali Meleg i Stojiljković, Zvezda bolja od Užica!

Autor:

Sport

20.06.2018

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na prvoj i jedinoj kontrolnoj utakmici tokom priprema na Zlatiboru fudbaleri Crvene zvezde savladali su reprezentaciju grada Užica sa 2:1, a debi u crveno-belom dresu su upisali Dejan Meleg i Nikola Stojiljković.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Zvezdina prva provera protekla dobro

Strelac pobedonosnog pogotka za ekipu Vladana Milojevića bio je Nemanja Milić u 67. minutu posle dodavanja Bainovića. Crveno-beli su poveli u 36. minutu preko Branka Jovičića, a izjednačujući gol za Užice dao je Stefan Đurić u 50. minutu.

U prvom delu Milojević se odlučio da na teren izvede proverene snage, uz debitante Melega i Stojiljkovića. Srnić i Ben igrali su po krilnim pozicijama, a Meleg iza Nikole Stojiljkovića.

Pored golova, Zvezda je imala još nekoliko dobrih prilika da dođe do ubedljivije pobede. Utakmica je nekoliko puta bila prekidana zbog jake vrućine, kako bi se fudbaleri osvežili, a nakon ove provere prvak Srbije se vraća u Beograd odakle će u četvrtak otputovati na drugi deo priprema u Austriju.

Reprezentacija Užica: Čubraković, Jezdimirović, Glišović, Cvetić, Cvetković, Lazović, Knežević, Petrović, Cvetković, Stanić. Igrali su još i Šunjevarić, Karadarević, Mitrović, Martinović, Lazarević, Bralušić, Đurević.

Crvena zvezda: Borjan, Stojković, Savić, Babić, Terzić, Jovičić, Krstičić, Meleg, Srnić, Ben, Stojiljković. Igrali su još Stanković, Bainović, Ze Markos, Eraković, Gojkov, Luković, Milijaš, Cvetković, Nikolić i Milić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading