Milojević blista: Radili smo jako zahvaljujući spremnosti igrača

Autor:

Sport

21.06.2018

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je završila prvi deo priprema koji je odrađen kao i prošle godine na Zlatiboru, a trener Vladan Milojević je istakao da se radilo veoma dobro.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- Radili smo jako dobro i time sam veoma zadovoljan. Od prvog dana boravka na Zlatiboru imali smo naporne treninge, skoro bez pauze, konstantno smo bili u naporu. Igrači su došli na pripreme u dosta dobrom stanju, to su pokazali i testovi, pa smo mogli sebi da priuštimo visok režim treninga. Igrali su utakmicu čisto da malo osete loptu, ali rezultat mi je u drugom planu.

- Zadovoljan sam prvom fazom priprema, sada odmaramo dan-dva, a onda krećemo za Austriju gde ćemo se pripremati kroz utakmice koje će biti dosta jake. Cilj je da se što bolje pripremimo za prvu utakmicu kvalifikacija - rekao je Vladan Milojević.

 
RepublikaFoto: Starsport
Ilustracija: Foto

On je istakao i da su pojedinci na zavidnom nivou fizičke spreme u ovom trenutku.

- Nikada nikoga ne izdvajam, to znate. Kao i kod svakih priprema, vidi se da igrači koji nisu igrali mnogo prethodne godine zahtevaju malo više vremena jer je očigledno da im fali spremnosti, jer nisu bili u trenažnom i igračkom procesu. Igrači koji su izneli veliki deo tereta prošle godine su na zavidnom niovou fizičke pripreme što znači da su i radili tokom pauze, i to samo pokazuje da su ozbiljni i profesionalni. Takav nivo profesionalizma pokazaćemo i u Austriji, i trudićemo se da maksimalno iskoristimo drugu fazu priprema kako bismo spremno dočekali utakmice - istakao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading