Nije još naučio ni put do stadiona: MIHA NAPUŠTA SPORTING NAKON OSAM DANA!

Autor:

Sport

26.06.2018

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je tek pre nešto više od nedelju dana promovisan kao novi šef stručnog štaba Sportinga, Siniša Mihajlović se već sada nalazi na izlaznim vratima kluba bez ijednog odigranog zvaničnog susreta.

RepublikaFoto: twitter.com/AC Milan
Mihajlović žrtva nesređenih odnosa u Sportingu

Razlog je odlazak iz kluba predsednika Bruna de Karvalja, koji je insistirao na dolasku Mihajlovića na klupu "lavova", dok nova privremena uprava ima druge planove za mesto šefa struke.

U Portugaliji postoji odredba u ugovoru da ako se ugovor prekine pre isteka 15 dana, što se računa kao period probe, klub nije obavezan da bilo šta isplati treneru. Tako ispada da bi ugovor jednostavno mogao da se poništi bez posledica po obe strane.

Mihajlović je trebalo da zaradi 6.000.000 za tri godine, a Sporting sada traži način kako da ovaj razlaz uradi finansijski što bezbolnije. Pojedini mediji navode da bi za rastanak Mihajlović mogao da dobije 2.000.000 evra, ali to je za sada sve na nivou nezvaničnih informacija.

Situaciju u velikanu iz Lisabona je prilično konfuzna, pošto klub sada nema ni predsednika, ostaće i bez trenera, devetorica fudbalera su najavila odlazak iz kluba, a navijači su pri kraju prošle sezone čak fizički nasrnuli na nekoliko igrača kluba.

Da stvar bude još bizarnija, Miha je već doveo bio prvo pojačanje, a to je Emilijano Vivijano. Sampdoriji je pripalo oko 2.000.000 evra za pojačanja. Šta će sa njim biti, to ćemo tek da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading