Mrkela otkrio: Zvezda želi štopera

Autor:

Sport

01.07.2018

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je i zvanično promovisala svog novog ofanzivnog vezistu Lorenca Ebesilija, opširnije o tome čitajte u prilogu, a tom prilikom sportski direktor Mitar Mrkela je ukratko govorio i o ostalim aktuelnostima u letnjem prelaznom roku u Crvenoj zvezdi.

RepublikaFoto: Starsport
Mitar Mrkela

Utisak je da u narednom periodu možemo da očekujemo i još dolazaka, ali i odlaske pojedinih igrača.

- Uvek ima ponuda za naše fudbalere, ali ne volim o tome da pričam. Što se tiče dolazaka, nije nepoznato da uvek hoćemo da imamo po dva igrača na svakoj poziciji i da je ostalo upražnjeno mesto za još jednog štopera - otkriva Mrkela, a već nekoliko dana se u medijima najavljuje da bi pojačanje na mestu štopera trebalo da bude reprezentativac Australije Miloš Degenek.

Kada je u pitanju pomenuti Ebesilio, Mrkela veruje da će biti veliko pojačanje za Zvezdu.


- Dugo smo ga pratili, znali smo da je to igrač kakav nam nedostaje u ekipi, i verujem da je Zvezda dobila dobrog igrača, a navijači nekoga uz koga će uživati - naglasio je Mrkela.

Dodajmo još i da će Milojevićev tim uskoro biti kompletiran priključivanjem dvojice reprezentativaca.

- Rodić i Radonjić su se vratili sa Svetskog prvenstva i dobili su od trenera slobodno do petka, u petak se javljaju - izjavio je Mrkela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading