Real se oglasio povodom kupovine Nejmara: DRŽAVNA TELEVIZIJA VAS JE SVE LAGALA!

Autor:

Sport

03.07.2018

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Real Madrid poriče sve navode koji su plasirani u španskim medijima da su poslali ponudu PSŽ-u za Brazilca Nejmara vrednu 310 miliona evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar sa selektorom Titeom

Tu informaciju najpre je plasirala "TV Espanja", državni javni medijski servis u Španiji, tvrdeći da je iz "kraljevskog kluba" na adresu Parižana poslata ponuda od čak 310 miliona evra za brazilskog asa.

Trostruki uzastopni prvak Lige šampiona sa stadiona "Santjago Bernabeu" oštro je demantovao ovakve glasine.

- Imajući u vidu informaciju koju je u ponedeljak uveče emitovala TVE o našoj ponudi PSŽ-u za Nejmara, Real Madrid može samo da saopšti da je to čista laž. Real nije poslao nikakvu ponudu ni PSŽ-u, ni pomenutom igraču. Kao klub smo iznenađeni da državna televizija sme da prenese apsolutno neistinitu informaciju, a da pritom niko iz tog medija nije ni pozvao bilo koga u klubu da proveri te glasine, koje bi odmah i lako bile demantovane - saopštio je aktuelni klupski prvak Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading