Čelsi i Konte u sporu kada počinju pripreme

Autor:

Sport

05.07.2018

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Antonio Konte je u "ratu" sa Čelsijem oko početka priprema iako se očekuje da napusti klub svakog dana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antonio Konte

Kako je preneo Tajms, Čelsi je obavestio igrače koji nisu na Svetskom prvenstvu da se u klub jave ovog vikenda, ali Konte im je rekao da mogu da omaraju do ponedeljka. Igrači i stručni štab dobili su obaveštenje putem elektronske pošte, a na isti način je početak priprema odložio Konte.

I pored osvojenog FA Kupa prošle godine, sezona je za Plavce bila razočaravajuća. Od polovine sezone se spekuliše o Konteovom odlasku.

Javna je tajna da će Kontea na klupi zameniti Mauricio Sari, ali klub još uvek nije otpustio Kontea, a on sam neće otići. Ukoliko ga zaista otpuste, u Čelsiju će morati duboko da posegnu u džep jer Konte i njegovih devet pomoćnika imaju važeće ugovore i samo bi Konteu trebalo da plate oko 10 miliona funti odštete. A na odštetu pravo imaju i svi pomoćnici.

Ukoliko za trenera dođe Sari, to će Čelsi koštati dodatna 4.5 miliona (ne računajući Sarijev ugovor) jer je on u Napoliju još uvek pod ugovorom i italijanski klub ima pravo na odštetu iako zapravo već ima novog trenera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading