Real pušta Ronalda pod jednim uslovom!

Autor:

Sport

06.07.2018

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid spreman je da pusti Kristijana Ronalda u Juventus za 100 miliona evra, ali pod uslovom da Portugalac prvi saopšti odluku da želi da napusti "kraljevski klub", prenosi "Marka" i radio "Kadena kope".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldo mora prvo sam da se oglasi

Dve strane su postigle usmeni dogovor o odlasku iz kluba još zimus, ali će poslednju reč o odlasku iz redova prvaka Evrope imati predsednik Florentino Perez.

Rukovodstvo trostrukog uzastopnog šampiona Evrope, naime, želi da izbegne optužbe na svoju adresu u slučaju odlaska najboljeg igrača i strelca, što praktično znači da će Ronaldo morati da sazove konferenciju za novinare i saopšti svoju želju da napusti klub i okrene se novom izazovu.

Portugalac je na "Santijago Bernabeu" došao 2009. godine iz Mančester Junajteda za 94 miliona evra, a ugovor sa Realom ističe mu u junu 2021.

Ranije je objavljeno da bi Juventus dolazak Ronalda mogao da objavi u subotu 7. jula.

Ukoliko bi se transfer realizovao postoji verovatnoća da Argentinac Paolo Dibala promeni sredinu i preseli se u redove Liverpula. Još jedan Argentinac je već ugovorio prelazak u Čelsi, reč je o Gonzalu Iguainu koji će za oko 60 miliona evra obeštećenja postati član "plavaca".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading