Valijente: Poznajem srpski fudbal, Stojković jedan od razloga dolaska

Autor: Večernje novosti

Sport

06.07.2018

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi španski fudbaler u istoriji Partizana Mark Valijente je u razgovoru za "Večernje novosti" izjavio da je upoznat sa svim okolnostima u srpskom fudbalu i da veruje da će uživati u Beogradu.

RepublikaFoto: partizan.rs
Valijente na promociji u Partizanu

Valijente je za "Novosti" rekao i da se ne plaši eventualnih loših uslova na terenima širom zemlje i da će bez obzira na to uvek pružati maksimum.

– Ako teren nije dobar, šta je tu je, moraću da se naviknem. S tim sam se susretao i u Belgiji posle kiša. Kakav god da je teren, moraš da se adaptiraš i daš sve od sebe. Iz razgovora sa svima u klubu sam stekao utisak da se sve vrti oko Partizana i Zvezde, ali slično je i u Španiji gde su uvek u žiži Barselona i Real – rekao je Valijente za "Novosti".

Španac je istakao da je najzaslužniji za njegov dolazak u Beograd bio golman Vladimir Stojković.

– Kada je Partizan počeo da se interesuje, pričao sam sa Stojkovićem, s kojim sam igrao godinu dana u Haifi. Ispričao mi je sve najbolje i on je jedan od razloga zbog kojih sam došao u Beograd.

Mark Valjente nije ni sanjao da će jednog dana živeti u Beogradu.

– Pre tri-četiri godine i da mi je neko rekao da ću igrati u Izraelu i Srbiji rekao bih mu da je lud. Volim da posećujem nova mesta, stičem iskustva. Biće ovde dobro i supruzi i sinu od pet godina, ne sumnjam da ćemo uživati – zaključio je Mark Valijente.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading