I Sumaila pozirao sa Zvezdinim dresom: BOAĆI MI JE TOLIKO PRIČAO O "DELIJAMA"...

Autor:

Sport

06.07.2018

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon defanzivca Miloša Degeneka, Crvena zvezda je u istom danu promovisala i još jedno pojačanje, takođe iz defanzivne linije - ugovor sa crveno-belima je potpisao Rašid Sumaila.

RepublikaFoto: Starsport
Sumaila: Došao sam u najveći klub na Balkanu

Sumaila je odabrao broj 37 za narednu sezonu, a imaće vrlo jaku konkurenciju u vidu Vujadina Savića, Srđana Babića i Miloša Degeneka.

- Imao sam veoma topao doček po dolasku u Beograd. Drago mi je da sam postao deo jednog velikog kluba kakav je Crvena zvezda. Postao sam deo jedne velike porodice – počeo je priču reprezentativac Gane.

O njegovom novom klubu podrobno se informisao kod bivšeg napadača Zvezde Ričmonda Boaćija.

- Boaći je moj dobar prijatelj iz reprezentacije i ovde je igrao veoma dobro sve do odlaska u Kinu. Pričao mi je da dolazim u klub koji ima sjajne navijače, a o istoriji kluba sam sve znao. Govorio mi je o Ligi Evrope prošle sezone i nadam se da ću ja sad pomoći u borbi za Ligu šampiona. Zvezda je pravi klub za mene.

Sumaila je na kraju rekao da se ne plaši jake konkurencije u timu na poziciji centarhalfa.

– Na mojoj poziciji je dosta dobrih igrača, ali me konkurencija ne plaši. Volim izazove i zato sam ovde. Želim da napredujem. Gana nije uspela da se plasira na SP u Rusiji i to me je iznenadilo, verujem da hoćemo u Katar za četiri godine – zaključio je Sumaila.

RepublikaFoto: Starsport

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading