RONALDOVA REALOVA TOP-INVESTICIJA

Autor: Danijel Kokanović

Sport

07.07.2018

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dileme više nema - Kristijano Ronaldo nakon devet godina napušta Real i prelazi u Juventus za tačno 100 miliona evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Čovek trofej: Kristijano Ronaldo

Iznos obeštećenja posebno dobija na značaju jer je reč o igraču koji je u 34. godini života. "Kraljevski klub" će na taj način zaraditi šest miliona evra na fudbaleru kojeg su doveli iz Mančester junajteda u tada najvećem transferu sveta!

Maestralni Portugalac koji je doneo Madriđanima 15 trofeja isplatio se i te kako pobedniku Lige šampiona jer su od prodaje njegovih dresova, sponzora koje je na "Santjago Bernabeu" privukla njegova magija, kao i nagrada od UEFA povratili 94 miliona uložena u njega 2009. godine. Sam Ronaldo takođe će proći odlično pošto će po sezoni zarađivati 30 miliona evra i sve tako do juna 2022. godine.

 

 

Kristijano je sa 451 postignutim golom na 438 mečeva najbolji strelac u istoriji galaktikosa. Fantastični Portugalac je sa najvećim klubom na planeti osvojio četiri Lige šampiona, dve titule prvaka Španije, dva Kupa kralja, tri Svetska klupska prvenstva, kao i po dva Superkupa Evrope i Španije. Gol-mašina iz Madeire posebno je spektakularne učinke imao u Ligi šampiona jer je u poslednjih pet izdanja tog takmičenja postigao neverovatnih 70 golova! Ostaće upisano i njegovih 48 pogodaka u Primeri u sezoni 2014/15.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ustupio broj Kristijanu: Huan Kvadrado

Novi napadač Juventusa će i u crno-belom dresu nositi sedmicu budući da je Kolumbijac Huan Kvadrado rado pristao da ustupi Portugalcu broj koji ga je proslavio tokom bogate karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading