Turci zovu Pešića, u Zvezdi ni da čuju!

Autor:

Sport

08.07.2018

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istanbul Bašakšehir po drugi put obratio se čelnicima Crvene zvezde sa ponudom za napadača Aleksandra Pešića, ali u klubu iz Ljutice Bogdana ni sada nisu baš zagrejani da puste najboljeg strelca iz prošle sezone.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Pešića opet zvali iz Turske

Ranije tokom leta Borusija iz Menhengladbaha je nudila 3,5 miliona evra za Pešićeve usluge, ali to nije bilo dovoljno da odobrovolji upravu Zvezde da pusti sjajnog napadača u inostranstvo.

Jedan od najskupljih igrača u istoriji (plaćeno obeštećenje od 750.000 evra) prema informacijama iz Turske ponovo je na meti Istanbul Bašakšehira. Zimus se pojavila priča, koja je pre par dana aktivirana mada je ponuđeno za Nišliju oko tri miliona evra.

Iz kluba najpre žele da naprave dobar start u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv letonskog Spartaksa i onda sa kiparskim Apoel-om, pa da onda sagledaju sve ponude. Direktor Zvezdan Terzić je ranije tokom meseca poručio navijačima da ne brinu u slučaju odlaska Pešića iz kluba, pošto su spremne adekvatne zamene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading