PSŽ želi da usreći Nejmara: Kupuju Kutinja?

Autor:

Sport

09.07.2018

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga oko dolaska Nejmara u Pari Sen Žermen i optužbi oko kršenja finansijskog fer-pleja još nije dobila epilog, a mi smo na pragu nove drame.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Felipe Kutinjo i Nejmar

Aktuelni šampion Francuske, pošto je prošlog leta oborio rekord dovođenjem brazilske zvezde za 222 miliona evra, sada želi da ponovo pomeri granice i angažuje Filipea Kutinja iz Barselone.

Kako prenosi "Mundo Deportivo", da bi to učinio, vlasnik PSŽ Naser al-Kelaifi spreman je da izdvoji neverovatnih 270.000.000 evropskih novčanica. 

Kutinjo je imao ozbiljne ponude Pari Sen Žermena i Real Madrida i onda kada je prelazio u Barselonu iz Liverpula, ali je održao svoju datu reč, a "Sveci" su ponudu već poslali ne Kataloncima, nego njegovim menadžerima. 


Navodno je, piše jedan od najvažnijih katalonskih medija, dovođenje Kutinja namera da se upravo Nejmar usreći, kako bi ostao na "Parku prinčeva", pošto su njih dvojica izuzetno bliski prijatelji. 


"Mundo Deportivo" piše o još jednoj interesantnoj stvari. A to je odlazak Kristijana Ronalda u Juventus. Odnosno, odnos Pari Sen Žermena u odnosu na to. Sveci znaju da će Real posle odlaska Ronalda morati da dovedu jedno jako ime i da im je prva želja Nejmar. Zato se vode logikom da napadnu Kutinja, dovedu ga i na još jedan način daju motiv Nejmaru da ostane. 

Naravno, veliko je pitanje u celoj priči koliko će Barselona biti voljna da pusti Kutinja, posebno ako znamo da je Andres Inijesta otišao u Japan, Rafinja Alkantara je pred odlaskom (verovatno Inter), Đerar Deulofeu je otišao u Votford, a Paulinjo u Gvangdžu Evergrande. 

Podsetimo, otkupna klauzula za jednog od najboljih brazilskih reprezentativaca iznosi 400 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading