BUFON: Ronaldov dolazak najbolja reklama za Juve i Seriju A

Autor:

Sport

10.07.2018

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni nekadašnji golman Juventusa Đanluiđi Bufon ocenio je da bi dolazak Kristijana Ronalda u torinski klub bio dobra reklama i crno-bele i za italijanski fudbal.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo i Điđi Bufon

Kako je Portugalija ispala sa Svetskog prvenstva, uveliko je krenulo da se priča o Ronaldovom prelasku iz Real Madrida u Juventus. Kako prenosi  "Skaj Sports" španski i italijanski klub bi trebalo da postignu dogovor u narednih 48 časova.

- Ne bih bio iznenađen da vidim Ronalda u Juventusu. Bio bih srećan da se to stvarno i dogodi jer su Juventusu i njegovim navijačima potrebni novi idoli koje će obožavati - kazao je Bufon, koji je u ponedeljak i zvanično predstavljen kao novi igrač francuskog Pari Sen Žermena.

- Njegov dolazak bi bio najbolja reklama za Juventus i italijasnki fudbal. Ne smeta mi što dolazi posle mog odlaska. Smetaju mi ona dva gola koja mi je dao u finalu...- našalio se na kraju Bufon.

Prema ranije objavljenim informacijama jedan od najboljih fudbalera sveta će zarađivati 30 miliona evra po sezoni, a Real bi od prodaje trebalo da dobije oko 100 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading