(VIDEO) MILOJEVIĆ: Nadam se da započinjemo uspešnu sezonu

Autor:

Sport

10.07.2018

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se u Rigu, gde će igrati sa Spartaks Jurmalom u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Dan pre susreta novinarima se obraio trener crveno-belih Vladan Milojević.

RepublikaFoto: Republika
Konferencija za nvinare Vladan Milojević

- Iako smo prošle godine igrali Ligu Evrope, sada je pred nama  novi izazov, kvalifikacije za Ligu šampiona. Utakmicom protiv Spartaksa započinjemo novu, nadam se uspešnu sezonu. Spartaks je ekipa koja dosta trči i bori se, tako da se očekuje dobar dvomeč, a mi ćemo se potruditi da tako i bude.

* Priča se da je Srnić ostao u Beogradu jer završava transfer u drugi klub?

Svašta se priča, ali ja ću vam reći jedinu istinu - Srnić je ostao u Beogradu jer se leči od povrede zadobijene na poslednjem prijateljskom meču, odigranom na pripremama u Austriji.

* Da li je odlazak Pešić neposredno pred utakmicu poremetio vaš plan za ovaj dvomeč?

Ja sam rekao i pre, klub kao Zvezda mora da ima pripremljen plan pred odlazak igrača i adekvatnu zamenu za njih, što smo i uradili. Ne znam još uvek sastav za prvi meč, tek ću posle treninga odlučiti.

* Zvezda se nikad nije plasirala u LŠ od kada se igra po ovom formatu, da li bi vam imponovalo da budete prvi trener kome je to pošlo za rukom?

Ne razmišljam o tome. Uvek mislim samo o narednom meču. Želeli bismo da damo svoj maksimum, pobedimo, a o svemu ću misliti kad za to dođe vreme, želja za uspehom svakako postoji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading