FKCZ: I POSLE BOAĆIJA - BOAĆI!

Autor:

Sport

11.07.2018

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda pokušaće da nakon samo šest meseci vrati napadača iz Gane Ričmonda Boaćija u svoje redove.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boaći možda uskoro ponovo pred "delijama"

Boaći je pred odlaskom iz kineskog Đijangsu Suninga nakon samo šest meseci provedenih u Kini, a za njegove usluge je nedavno stigla i ponuda italijanske Sampdorije, mada su Kinezi zainteresovani da ga pošalju na pozajmicu nazad u Zvezdu.

Želi i stručni štab Zvezde na čelu sa Vladanom Milojevićem sjajnog strelca opet u ekipi - sada su na potezu rukovdstva i procena odgovornih sa Marakane da li je kombinacija finansijski izvodljiva.

Boaći uopšte ne bi bio jeftina varijanta, iako Zvezda ne bi morala da plaća pozajmicu, ali bi morala da deli troškove plate sa Kinezima, što bi srpskog prvaka izašlo oko milion evra na godišnjem nivou.

Praktično izvedeno, Crvenu zvezdu bi Boaći do kraja jesenjeg dela sezone koštao oko 500.000 evra. Ukoliko bi crveno-beli ponovo izborili plasman u grupnu fazu evropskog takmičenja ovo bi se ispostavilo kao zanemarljiva investicija, imajući u vidu sve koristi koje bi Boaći mogao da donese timu Vladana Milojevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading