Posle Ronalda, "dama" želi još jednog "kraljevića"

Autor:

Sport

11.07.2018

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo je prešao u Juventus, a izgleda da "Stara dama" želi još jendog fudbalera "Kraljevskog kluba" a reč je o jednom od najboljih prijatelja Portugalca, prenose italijanski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Reč je o Marselu!

Iako su svesni da Brazilac ima ugovor sa šampionom Evrope do 2022. godine, ne odustaju od ideje, ali i ne žale para da ga upare sa Ronaldom u Italiji.

Juventus još nije zvanično poslao ponudu Real Madridu, jer za angažovanje Brazilca ipak moraju da srede stvari u svojim redovima.

Pokušaće da ga dovedu samo ako uspeju da prodaju Aleksa Sandra, koji se nalazi na meti nekoliko velikih klubova poput Pari sen Žermena, Mančester junajteda, Čelsija, Mančester sitija...

Upravo bi Ronaldo trebalo da bude "ključni čovek" u tom transferu, jer je sa Brazilcem u sjajnim odnosima.

Ono što Juveu ide na ruku je činjenica da je Marselo izrazio želju da napusti Real i promeni sredinu, nakon što je u Madridu poslednjih 11 godina.

On je na Santjago Bernabeu stigao 2007. godine iz Fluminensea, upisao je 320 nastupa i sa Realom je osvojio 20 trofeja, uključujući i četiri pehara Lige šampiona, kao i isti broj titula prvaka Španije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading