Fulam krenuo oštro, NA METI FUDBALER MANČESTER SITIJA!

Autor:

Sport

12.07.2018

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Fulama Slaviša Jokanović mogao bi da za predstojeću sezonu u Premijer ligi ima veoma dobar kadar na raspolaganju.

Jokanović dobio sredstva za pravljenje jače ekipe

Jokanović je prethodnih sezona imao problema sa upravom kluba zato što nisu želeli da odvajaju dovoljno sredstava za pojačanja.

Bez obzira na to, on je uspeo da se plasira u Premijer ligu nakon plej-ofa, sasvim zasluženo, a sada će prilikom ulaska u najjači rang engleskog fudbala dobiti dobra pojačanja.

Fulam je doveo pojačanja iz Francuske, Serija i La Maršana, a sada "kolibari" žele da sa Sitijem sklope dil u vezi sa Aleksandrom Zinčenkom.

Njegova cena je oko 16 miliona funti, ali Fulam neće štedeti za novo pojačanje na krilnim pozicijama u timu. Sa druge strane priča oko potpisa Aleksandra Mitrovića i dalje nije finalizovana, ali je Fulam veliki favorit da ozvaniči posao u vezi sa našim reprezentativcem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading