NOVA SNAGA PARTIZANA - Šehović posle debija: Još nisam svestan...

Autor:

Sport

13.07.2018

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler Partizana Zlatan Šehović istakao je da je presrećan zbog debija i pobede nad Rudarom (3:0) u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

RepublikaFoto: Starsport

- Prelep je osećaj. Veoma sam srećan jer sam od prvog dana kada sam počeo da treniram fudbal maštao da istrčim na teren i pred našim navijačima debitujem za Partizan. Još uvek nisam svestan svega, tek ću kasnije shvatiti - rekao je Šehović.


Ovaj 18-godišnji levi bek mogao je da zatrese mrežu na debiju, pored toga što je upisao asistenciju Sejdubi Sumi za drugi gol na meču.

- Od Svete (Marković prim. aut) sam primio odličan pas, dobro primio loptu, ali šutirao slabijom desnom nogom i nisam imao sreće da lopta uđe u mrežu. Golman je lepo reagovao, nastavio sam dalje i ubrzo je došla asistencija za Sumu, zbog čega sam presrećan.


Šehović je priznao da je imao malu tremu pred početak utakmice, kao i da mu prijaju pohvale saigrača i trenera Miroslava Ðukića.


- Na pohvalama se ne živi, već odmah okreće novi list i očekuje nas nova utakmica i novi izazovi - zaključio je Šehović.

Revanš utakmica Partizan - Rudar igra se sledećeg četvrtka na stadionu u Humskoj od 20.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading