Realova poslednja nada: Nejmara tata vodi u Madrid!

Autor:

Sport

13.07.2018

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekulacije o Realovoj kupovini Nejmara i dalje kruže, a dodatno su se pojačala po odlasku Kristijana Ronalda u Juventus.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Da li će Nejmar opet izazvati potrese na fudbalskoj pijaci

Real Madrid je zatražio od šefa skauta Hunija Calafata da počne pregovore sa Nejmarovim ocem Nejmarom Dos Santosem. To se naodno i desilo, a cilj je da Nejmar postane Madriđanin pred narednu sezonu. 

Ranije je prvi čovek "svetaca" Naser Al-Kelaifi najavio da prodaja Nejmara ne dolazi u obzir, ali se u Realu ne predaju i smatraju da bi pritisak Brazilca na upravu kluba uz visoku ponudu mogao da donese željeni ishod.

Real bi morao na Nejmara da potroši najmanje 200 miliona evra, a dobar deo tih sredstava već je prikupljen prodajom Kristijana Ronalda kog je Juventus platio najmanje 100 miliona. 

Čini se da je sada poslednja nada da bi Nejmarov otac mogao da doprinese promeni stava u PSŽ-u, kako bi njegov sin ipak na kraju obukao beli dres Reala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading