Pešić o Aziji: Opleo po rijalitiju

Autor:

Sport

14.07.2018

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji centarfor Crvene zvezde Aleksandar Pešić ostvario je transfer u Saudijsku Arabiju, gde je već predstavljen kao zvučno pojačanje kluba Al Itihad.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Aleksandar Pešić

Posle transfera od 4,2 miliona evra, on se nakratko vratio na stadion Crvene zvezde, pozdravio se sa dojučerašnjim trenerima i saigračima i u intervjuu za klupski sajt govorio o odlasku u Aziju.

- Imao sam ponude iz Evrope i nisam hteo da budem sebičan i da samo gradim samo svoju karijeru. Zvezda mi je pomogla, vratila me u život, omogućila mi da napravim ovaj korak, za koji smatram da je korak unapred. Ko zna, možda napravim karijeru u Aziji - rekao je on.


Velika vrućina i sjajan stadion su mu najjači utisci posle prve posete novom klubu. 

Uoči definitivne selidbe - jednom se posebno nada. Da u Saudijskoj Arabiji neće gledati rijaliti programe....

- Boga molim samo da tamo nema Zadruge i Parova, jer mi je stvarno toga preko glave. Borimo se za neku normalnu sredinu, za pomoć bolesnima, gde SMS mnogo znači, a ne za to da se šalje da li će da pobedi Luna, Sloba, Kija ili Zmaj. Tu sam malo razočaran i znam da su i naši navijači protiv toga i samo se nadam da to neće ići i tamo dole - nasmejao se Pešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading