PRED SPARTAKS: Milojević otkrio ko ne igra, i šta očekuje od Ebesilija

Autor:

Sport

16.07.2018

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde ovog utorka od 20:30 igraju revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Spartaksa iz Jurmale. Posle 0:0 u prvoj utakmici, crveno-beli imaju želju da pred svojim navijačima na pravi način završe posao.

 

RepublikaFoto: Starsport

 

- Videli ste i sami šta znači kad je neka ekipa u sred prvenstva. Nama je nedostajao ritam. Ne mogu da kažem da sam zadovoljan kako je to izgledalo u Rigi, ali verujem da ce već sada biti mnogo bolje - rekao je trener Vladan Milojević.

 

On na ovom susretu neće moći da računa na Slavoljuba Srnića i Nikolu Stojiljkovića koji imaju problema sa povredama. 

- Stojiljković se povredio na prvom meču. Srnić polako hvata ritam, tek je počeo da radi sa nama. Ostali su spremni. Meleg se oporavio, mogao je da igra i u prvom duelu ali nismo hteli rizik. I on nije dugo igrao, nije isto kada radite sa ekipom i igrate utakmice i kada ste van ritma. To može da bude veliki problem i zato su povrede normalne - rekao je Milojević.

Milojević je govorio i o mestu klasičnog plejmejkera.

- Savremeni fudbal se igra na brzinu, moć i snagu. Nema više lucidnih igrača. Gledali ste SP, da li ste videli takvog igrača? Nema toga više... Jedino ako ga mi napravimo. Francuska je uzela SP i svi mogu da igraju na više pozicija. Ebesilio ima najbliže vrednosti kreatora igre, ali moramo da mu damo malo vremena i da vidimo kako će sve to da ide... - rekao je Milojević.

Milojević je priznao da ima dilemu oko startnog napadača, gde na raspolaganju ima Milana Pavkova i Dejana Joveljića, a i Mohamed Ben može da pokrije tu poziciju.

- Imam dilemu, kuburilii smo sa štoperima, rešili to pitanje, a sada imamo takvu situaciju u napadu. Eto, to je život... Pešić je otišao i videćemo koje rešenje ćemo da izaberemo - rekao je on, uz dodatak da ga ne zanima da li će se Spartaks i u Beogradu braniti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading