Spartaks večeras u grotlu "Marakane": ZVEZDO, ZGAZI IH SVE!

Sport

17.07.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Letonski bunker odoleo je u Rigi Crvenoj zvezdi u meču 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ali taj scenario večeras (20.30, Sportklub 1) neće se ponoviti!

RepublikaFoto: Starsport
Radonjić će biti jedna od glavnih opasnosti po Letonce

Svima je jasno da Spartaks nema šta da traži u grotlu Marakane, što potvrđuju i reči trenera crveno-belih Vladana Milojevića, koji uz gromoglasnu podršku "Delija" očekuje plasman u naredno kolo.

POVREDE KROJE TIM

- Mi imamo naš sistem igre, razmišljamo samo o sebi i svojoj igri. Ne znam šta Spartaks planira, a i ne interesuje me. Ono što je sigurno jeste da će Srnić i Stojiljković biti van konkurencije zbog povrede, dok je Meleg spreman, tako da imam dilemu oko toga ko će igrati u napadu. Kuburili smo sa štoperima u pripremnom periodu, pa smo to rešili. Pozivamo naše verne navijače da dođu da nam pomognu da odigramo jednu dobru utakmicu - rekao je Milojević.

Šef struke srpskog šampiona ne sumnja da će Zvezda pred oko 25.000-30.000 navijača, koliko se očekuje, pružiti daleko bolje izdanje od onog prošle nedelje u prestonici Letonije (0:0).

Stojiljković i Srnić preskaču revanš zbog povrede

SPREMNI ZA JURIŠ

- Kada dođete iz pripremnog perioda da igrate takmičarske utakmice, igračima treba ritam koji će doneti par utakmica. Ja nisam bio zadovoljan našim ritmom. Ima svega pomalo, analizirali smo, očekujem da ćemo već u revanš utakmici podići nivo igre. Rekao sam i pre prvog meča da nam neće biti nimalo lako da igramo sa njima jer u Letoniji prvenstvo uveliko traje, dok je nama to bio prvi meč. Ekipe koje imaju tih 90 minuta u svojim nogama imaju određenu prednost, mi smo imali svoje šanse. Završeno je to prvo poluvreme, u međuvremenu smo dobro trenirali i spremili se za ono što nas čeka - poručuje čovek koji je preporodio Crvenu zvezdu, obezbedivši titulu već u prvoj sezoni i nokaut-fazu Lige Evrope, dok sada želi korak dalje i plasman u Ligu šampiona.

0 golova postignuto na prvom meču Spartaksa i Crvene zvezde

Stadion: "Rajko Mitić"

kapacitet: 55.568

20.30h (Sport klub 1)

Sudija: Alper Ulusoj

KVOTE

1 X 2

1.10 9.00  15.00

C. zvezda - Spartaks

 

 

     

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading