Šuker gori od Šimunića i Vide zajedno: GOVNO USTAŠKO!

Autor:

Sport

17.07.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne kažu ljudi džabe da riba smrdi od glave! Kada čujemo da u noći finala Mundijala, u kojem je njegov tim postao drugi na fudbalskoj planeti, predsednik hrvatskog saveza Davor Šuker taj uspeh poredi sa domovinskim ratom, onda i ne čudi što godinama u timu "kockastih" imamo fašiste "za dom spremne".

Šuker raspiruje nacionalističke strasti

Nekada je to bio Josip Džo Šimunić, a u Rusiji ga je nasledio Domagoj Vida. A ako začeprkamo po internetu malo dalje i povežemo reči Šuker i ustaštvo, odmah će nam iskočiti fotografije bivšeg fudbalera na grobu najvećeg od svih ustaša - Ante Pavelića! Bilo je to davne 1996. godine, ali Davor se i dan-danas očigledno divi najvećem koljaču Srba i srpske dece u istoriji!

PRIZIVA RATOVE

- Nadam se da je sad cela Hrvatska "za". Ovo posle domovinskog rata može da napravi jedino sport - odvalio je Šuker i ostao živ odmah posle finalnog meča Svetskog prvenstva odigranom na Lužnjikiju u Moskvi.

Dule Savić, naša fudbalska legenda, kratko je u svom stilu rekao:

- Glupa izjava, nemam šta drugo da komentarišem!

MRŽNJA PREMA SRBIMA

Mnogo širi u osudi bio je Milan Živadinović, naš poznati trener.

- Šukeru imam da poručim da je krajnje vreme da se on i njegovi sunarodnici ostave tog kompleksa niže vrednosti i inferiornosti, koji očigledno imaju prema nama Srbima. Nikako da ih prođe taj osećaj. Očigledno je da Hrvati imaju kvalitetnu fudbalsku reprezentaciju i trebalo bi da budu ponosni na te momke, koji se bore kao lavovi za dres sa državnim grbom. Oni ginu za svoju zemlju, a umesto da im to bude u prvom planu, Šuker i kompanija se bave Srbijom i Srbima. Ostavite, bre, nas da mučimo svoju muku. Manite se više tog bolesnog nacionalizma. Ne znam dokle više mržnja prema svemu što je srpsko - raspalio je popularni Živa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading