Ovo su 11 veličanstvenih iz Rusije!

Autor:

Sport

17.07.2018

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabran je najbolji sastav sa šampionata sveta u Rusiji, a u njemu se nalaze četvorica fudbalera Francuske, kao i dvojica Brazilaca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
I Mbape je bez sumnje zaslužio mesto u odabranom društvu

Mnoge je začudila odluka da se u prvoj postavi šampionata nije našlo mesto za najboljeg strelca Harija Kejna iz Engleske, zatim za Kevina de Brujnea iz Belgije, kao i Ivana Perišića, koji je odigrao maestralno za Hrvatsku u samoj završnici.

Mesto među stativama je zauzeo kapiten aktuelnog Svetskog prvaka Francuske Igo Loris. Desni bek je njegov saigrač iz Totenhema Kiran Tripije, centralni defanzivci su Rafael Varan i Dejan Lovren, dok je mesto kraj leve aut linije pripalo Ešliju Jangu.

Na poziciji zadnjeg veznog su Paulinjo i najbolji igrač Mundijala Luka Modrić, ispred njih se nalaze Eden Azar, Anotan Grizman i Nejmar. Dok je mesto napadača rezervisano za 19-godišnjaka Kilijana Mbapea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading