Krstičić: Nema govora o odlasku, ostao sam zbog Lige šampiona!

Autor:

Sport

17.07.2018

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strelac drugog pogotka u pobedi Zvezde nad Spartaksom Nenad Krstičić rekao je da nije imao dilemu da li da ostane u crveno-belom dresu i ove sezone, kao i da je igranje u Ligi šampiona veliki motiv.

RepublikaFoto: ST/N.MANDIĆ
Krstičić slavi gol sa navijačima

- Teška utakmica, uopšte se nisu pokazali kao što smo svi očekivali – da su lagani protivnik. Odlično su stajali na terenu, teško ih je bilo probiti - rekao je Krstičić za "Sportklub".

Srpski šampion je dugo lomio otpor rivala, a to je uspeo u kratkom vremenskom periodu u finišu. 

- Napadali smo tokom celog susreta, bilo je normalno da dođemo do gola. Oni su zatvorili sredinu terena, puštali su nas da napadamo po boku i centriramo i bilo je veoma teško. 

Krstičić je petom postigao drugi pogodak u pobedi nad letonskim timom.

- Srećan sam jer smo pobedili, ali i zbog gola koji sam postigao. Poslednjih dana je bilo mnogo priče o mom potencijalnom odlasku, ali ja nikada o tome nisam razmišljao. Zbog ovoga sam ostao ovde – da postižem golove i uveseljavam ovu divnu publiku, da probamo da uđemo u Ligu šampiona i osvajamo titule - dodao je Krstičić za kraj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading