PRED RUDAR: Đukić najavio rotacije, govorio o Tavambi, novom napadaču i građenju Partizanovog stila

Autor:

Sport

18.07.2018

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope na svom terenu dočekuju ekipu Rudara (20.30 četvrtak). I pored toga što imaju ubedljivih 3:0 iz prvog susreta, crno-beli ističu da se neće opustiti.

RepublikaFoto: ST/S.Marjanović

- Imamo dobar rezultat iz prve utakmice, ali smo imali problema u Nikšiću u prvom meču. Bilo je teško dok nismo otvorili bravu Rudara. Optimisti smo i očekujemo još jednu pobedu. Videli smo na Svetskom prvenstvu da nema lakih rivala i kako su poispadali mnogi favoriti. Uslovno lakši raspored na startu sezone ne menja nama ništa u pristupu. U svaki meč ulazimo kao da je najteži i najvažniji - rekao je trener crno-belih Miroslav Đukić.

On dodaje da Partizan polako gradi svoj stil.

- Imamo dosta novajlija, želimo da imamo svoj identitet, da imamo posed lopte i da dominiramo. Svaki novi fudbaler donosi nešto novo sa sobom, a tu su i starosedeoci i očekujem još bolji i jači Partizan.

RepublikaFoto: Starsport

Đukić je dodao da misli samo na Rudar, a ne na rivala u narednom kolu, kao i da pored Nikolića, ni Janković neće biti srpeman za ovaj susret. On je takođe najavio i nekoliko promena u timu. 

Iskusni stručnjak je govorio i o odlasku Tavambe.

- Ostavio je odličan utisak i bio je jako harizmatičan igrač. Mnogo nam je značio. Remeti nas povreda Nikolića, ali vratiće se on brzo u trenažni proces. Ako nam ode i Ožegović, mi moramo da to nadomestimo novim napadačem. Nikolić nije klasičan napadač, već više igrač između linija. 

RepublikaFoto: Starsport

Sa trenerom se slaže i vezista Saša Zdjelar.

- Kao što je šef rekao, imali smo poteškoća u prvoj utakmici sve dok nismo dali gol. Svakako da se nećemo opuštati, idemo na novu pobedu i u revanšu. Znam da se od mene mnogo očekuje. Glava mi je sada konačno mirna jer sam definitivno član Partizana, nisam više na pozajmici - rekao je Zdjelar.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading