Evo ko je najmlađi "vanzemaljac" kog je Varan upoznao

Autor:

Sport

18.07.2018

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper reprezentacije Francuske Rafael Varan oduševljen je svojim mladim saigračem iz Trikolora Kilijanom Mbapeom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Varan

Fudbaler PSŽ-a dao je četiri gola na putu Francuske ka tituli prvaka sveta i dobio je nagradu za najboljeg mladog igrača.

- Ranije sam upoznao neke vanzemaljce, obično bih upoznao vanzemaljce kada imaju 25-30 godina, ali na Mundijalu sam upoznao jednog koji ima ispod 20. Sa njim sve ide brže - kada pre mečeva razgovaram sa njime o taktici, nemam vremena da završim rečenice jer je on već razumeo i usvojio to što sam rekao - rekao je Varan o 19-godišnjem čudu od deteta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kilijan Mbape

Takođe, 25-godišnjem Varanu drago je što je u Rusiji otresao i svoju reputaciju igrača koji je ponekad previše fin.

- Otkad sam imao sedam godina, govore "fin je, fin je". Jesam fin, ali to nije sve što jesam. Ne može niko da ima karijeru poput moje, da igra sedam godina u Real Madridu, a da ne poseduje karakter. Nekada su mi tražili da igram kao Ramos, kao ovaj ili onaj, da budem agresivniji, više onakav ili ovakav - kaže Varan i dodaje:

- Imam svoj stil igre i do sada mi ne ide baš loše. Ljudi su želeli da se promenim i to me nervira. Da li od Ramosa tražimo da bude neko drugi. Prihvatamo ga onakvog kakav je, hajde da to uradimo i sa mnom.

Varan je sa svojih 25 godina osvojio Svetsko prvenstvo, četiri Lige šampiona, tri klupska Svetska prvenstva, tri UEFA Superkupa, dve Primere, jedan Kup Kralja i dva Superkupa Španije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading