Rasprodaja u Minhenu: Tijago Alkantara ponovo na Kamp Nou

Autor:

Sport

18.07.2018

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijago Alkantara nalazi se na izlaznim vratima Bajerna, a kako prenosti katalonski Sport, blizak Barseloni, želja ovog fudbalera je da opet obuče dres giganta sa Nou Kampa, a sa tom idejom se slažu i navijači koji smatraju da je Alkantara, pravi i jedini naslednik Ćavija i Inijeste.

RepublikaFoto: instagram.com/thiago6
Tijago Alkantara

Novi trener minhenskog Bajerna Niko Kovač stavio je do znanja upravi da četvorica igrača mogu na transfer listu, a pored Alkantare, tu se nalaze Arturo Vidal, Džerom Boaten i Huan Bernat.

Interesantno, u borbi za Alkantarin potpis mogli da bi da gledamo El Klasiko derbi s obzirom na to da se ovaj fudbaler navodno nalazi na listi želja trenera madridskog Reala Đulena Lopetegija.

Tijago je iz Barselone otišao u Bajern pre pet godina, ali je imao dosta problema sa povredama u minhenskom klubu zbog čega je u pomenutom periodu samo u 67 ligaških mečeva bio starter.

Nemački mediji tvrde da bi Bajern bio spreman da proda španskog fudbalera za sumu od 70.000.000 evra. I to bi bio dobar posao Bavaraca s obzirom da su ga u leto 2013. godine platili Barseloni oko 25.000.000 evropskih novčanica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading