Jokan pravi tvrđavu na "Kotidžu": Fulam izdvaja 35 miliona za Španca!

Autor:

Sport

19.07.2018

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fulam želi da tokom ovog leta stvori ekipu koja u narednoj sezoni neće imati problema da zadrži premijerligaški status.

RepublikaFoto: twitter.com/Slavisa Jokanovic
Jokanović pravi snažan tim na "Krejven kotidžu"

Doveden je Seri iz Nice za 30 miliona funti, mladi Sesenjon, za koga se bore velikani engleskog fudbala neće promeniti sredinu, pa je jasno da naš menadžer Slaviša Jokanović ima dobru osnovu za pravljenje solidne prvoligaške ekipe.

Jokan očekuje rasplet sa Njukaslom oko srpskog napadača Aleksandra Mitrovića, a juče je poslao novu ponudu na "Sent Džejms Park". Dok to sa Mitrovićem ne bude gotovo, Jokan želi još jedno pojačanje u svom timu, a to je iskusni David Lopez.

Lopez (28) igra u Espanjolu, a osim Fulama za njegov potpis se bori i Everton, koji je želeo da ga dovede još zimus. Espanjol je jasno odredio cenu za svog prvotimca, ona iznosi 35 miliona funti i ispod te cene neće čak ni želeti da pregovaraju.

Everton navodno nije spreman da plati toliko za ovog iskusnog igrača, što ostavlja otvoren put za Fulam da ga dovede u svoje redove i na taj način dodatno pojača svoj tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading