Trener Rudara oduševio "grobare": ŽELIM PARTIZANU GRUPNU FAZU LE I TITULU U PRVENSTVU!

Autor:

Sport

20.07.2018

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Rudara iz Pljevalja imao je samo lepe reči na račun Partizana, ali i svog tima nakon meča kvalifikacija za Ligu Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Bogavac: Nosili smo se dobro sa Partizanom

Bogavac je rekao da je najbitnije da se njegova ekipa nije obrukala i da može da bude zadovoljan.

- Čestitam Partizanu prolaz u drugo kolo, zasluženo su ga ostvarili. Mi smo došli ovde da se pokažemo u najboljem svetlu. Uspeli smo u drugom poluvremenu. Dogovorili smo se da postignemo makar jedan gol, nismo uspeli, imali smo prilike, ali mislim da se nismo obrukali i pokazali smo da imamo kvalitetan tim sa dosta mladih igrača - rekao je Bogavac novinarima posle utakmice. 

Ukupnim rezultatom bilo je 6:0, a svestan je i trener Rudara da je razlika u klasi bila evidentna.

- Kada dobijete ekipu kao Partizan nerealno je očekivati da ćete proći. Značiće nam ovaj dvomeč. Videli smo da možemo da se nosimo sa njima... Mladim igračima će posebno značiti i nadam se da ćemo u narednog puta igrati bolje nego sto je to sad bilo. Želim Partizanu da ostvari ono što su ostvarili prošle godine i ako mogu da naprave korak dalje i da u prvenstvu osvoje trofej - rekao je trener Rudara. 

On je dodao da se njegova ekipa okreće crnogorskoj ligi i kupu, kao i da je plasman u Evropu cilj Rudara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading