Izazov, ili računica? OTKRIVEN RAZLOG RONALDOVOG ODLASKA U ITALIJU!

Sport

20.07.2018

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo je pre nekoliko dana završio transfer iz Reala u Juventus, a ovaj potez je pravdao time što želi nove izazove u karijeri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldo dobro proračunao odlazak u Italiju

Svi u Torinu su prezadovoljni što su uspeli da privuku u svoje redove petostrukog osvajača "Zlatne lopte", a nakon devet sezona u Realu neki su govorili da je željan promene.

Ipak, čini se da je pravi razlog za njegovu selidbu na "čizmu" blaža poreska politika prema prihodima fudbalera.

- Više će novca zaraditi tamo. Njemu mnogo više odgovara da bude u Italiji što se tiče novca. Među svim velikim ligama španska ima najgoru situaciju što se tiče poreza. Nije da je u drugim zemljama mnogo niži porez, ali kada zarađujete toliki novac kao on onda te male razlike u procentima se prevode u velike razlike u novcu za igrače - kazao je predsednik španske La Lige Havijer Tebas.

Portugalac je svojevremeno bio i optužen za utaju poreza, a bio je i otvoreno nezadovoljan novim uslovima iz ugovora koji je imao u Realu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading