DAČO, MAJSTORE, DAJEM TI TRAKU!

Autor:

Sport

21.07.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dačo, moja traka Partizana je tvoja, poručuje legendarni kapiten Partizana Saša Ilić! Dete crno-belih Danilo Pantić (21) u trijumfu nad Rudarom iz Pljevalja (3:0) predvodio je crno-bele kao kapiten, dok je Ilić (40) meč posmatrao iz lože i usput ispoštovao bukvalno svakog navijača (među njima veliki broj mališana) koji je zatražio fotografiju. Već u 11. minutu Sale je mogao da se uveri da je Pantić pravi materijal da bude "kapitano futuro" jer je mladi as načeo Crnogorce i pokazao da može da bude lider ekipe.

RepublikaFoto: Starsport

IMA REFERENCE

A Ilić je momku koji je još pod ugovorom sa londonskim Čelsijem poželeo da bude njegov naslednik, kao što je Danijele de Rosi slavnom Frančesku Totiju u Romi. To bi značilo da Pantić provede dobar deo karijere u Humskoj.

- Ne pitam se ja, postoji hijerarhija. Ali Dača ima sve reference da bude kapiten Partizana, dete je kluba i ja mu želim da bude kapiten. Daj bože da bude on ili bilo ko ono što je De Rosi bio Totiju. To bi značilo da je dugo u klubu, ali bojim se da je to u ovakvoj situaciji jako teško - rekao je Ilić za Srpski telegraf.

A sam Pantić tvrdi da mu je traka prijala i da je zahvalan upravi i treneru Đukiću na ukazanom poverenju.

- Nije moglo bolje za ovu promociju trake na mojoj ruci. Hteo bih da se zahvalim ljudima u klubu koji veruju u mene i koji su mi dali poverenje od trenutka od kad sam se vratio. Preporodio sam se u Partizanu. Traka je stvar kojoj svaki mladi igrač stremi, pogotovo ako je ceo život u crno-belom dresu. Želja mi se ostvarila. Srećan sam što sam predvodio ekipu kao kapiten protiv Rudara - izjavio je Pantić za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Starsport

POBEDNIČKI NIZ

Naredni rival Partizana u kvalifikacijama za Ligu Evrope biće Trakai, a interesantno je da je i večiti rival Crvena zvezda takođe u Litvaniju. Crveno-beli će revanš igrati 1. avgusta u Marijampolju sa Suduvom, a dan kasnije crno-beli će gostovati Trakaiju.

- Činjenica je da ćemo ići i jedni i drugi u Litvaniju. Spremićemo se, od nas se očekuje da nastavimo pobednički niz i produžimo dalje u kvalifikacijama. Da budem iskren, ne znam ništa o litvanskom fudbalu. Čuo sam za neke timove, ali nikad nisam pratio. Analiziraćemo ih, pa ćemo znati nešto više - kazao je Pantić.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading