AZAR U REALU ZA 190 MILIONA EVRA

Autor: Katarina Kostić

Sport

20.07.2018

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eden Azar (27) već tokom ovog vikenda mogao bi da ostvari svoj dečački san i postane fudbaler Reala!

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Čelnici "kraljevskog kluba" su spremni da plate obeštećenje od 190 miliona evra kako bi doveli fudbalera Čelsija kao adekvatnu zamenu za Kristijana Ronalda, koji je otišao u Juventus. Ukoliko se ostvari, ovaj transfer će biti drugi najveći u istoriji fudbala, posle prelaska Nejmara iz Barselone u PSŽ (222 miliona evra) prošlog leta.

Otac i agent sjajnog belgijskog reprezentativca u subotu idu u Madrid na završne pregovore sa čelnicima šampiona Evrope i, ukoliko sve bude u redu, saradnja bi vrlo brzo mogla da bude ozvaničena. Predsednik najtrofejnijeg evropskog kluba Florentino Perez je svu snagu usmerio na dovođenje Belgijanca jer mu je jasno da bar ovog leta od dolaska Nejmara i Mbapea iz Pari Sen Žermena, za koje je takođe zainteresovan već duži vremenski period, nema ništa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Da Azar želi da napusti Čelsi, postalo je jasno pre nekoliko dana, kada je posle povratka sa Mundijala odbio da potpiše novi ugovor, prema kome bi zarađivao 18 miliona evra po sezoni, umesto dosadašnjih 11. Fudbaler je za londonski klub vezan ugovorom do kraja juna 2020. godine, tako da je ovo idealna prilika da ga "plavci" prodaju i zarade ozbiljan novac od obeštećenja.

S druge strane, Madriđani su spremili manju godišnju platu od Čelsija za belgijskog reprezentativca, 15 miliona evra, ali njegov motiv za prelazak nije novac, već ostvarenje životne želje!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading