ZVEZDINA UVERTIRA ZA SUDUVU: Dinamo savladan - Milojević mešao karte, Jovančić i Jevtović položili

Autor:

Sport

20.07.2018

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trijumf na premijeri. Fudbaleri Crvene zvezde slavili su u prvom kolu Superlige. Oni su na svom terenu bili bolji od ekipe Dinama iz Vranja - 3:0 (1:0).

RepublikaFoto: Starsport

Uvertira za kvalifikacije za Ligu šampiona i meč sa Suduvom (utorak) je napravljena... Pobeda pred važan meč uvek je više nego značajna. Daleko od toga da je Zvezda blistala, ali nije bilo ni potrebe da izabranici Vladan Milojevića previše zapinju u ovom susretu. Iskusni stručnjak je promeša karte. Na terenu su bili golman Popović, na ovom meču kapiten Gobeljić, mladi Terzić i Joveljć, pa novajlija Jovančić, Meleg i Jeftović. Priliku je dobio i Ebesilio jer je bilo jasno da su mu potrebni mečevi.

RepublikaFoto: Starsport

Prvu priliku na susretu imao je gost. U drugom minutu svenula je kontra a Suraka je pogodio stativu. To je bilo sve od Vranjanaca. Zvezda je preuzela inicijativu, i gotovo celo prvo poluvreme kružila je oko gola rivala.

RepublikaFoto: Starsport

Pogodak je visio u vazduhu i činilo se da je pitanje trenutka kada će lopta završiti iza leđa golmana Uroša Đurića. Ređale su se šanse, a onda je u 41. minutu mrežu zatresao Jovančić. Vezista je igrao odlično u prvom poluvremenu, vukao je skoro sve konce u igri Zvezde, pa je gol došao kao nagrada za odlično izdanje.

RepublikaFoto: Starsport

Pitanje pobednika Zvezda je rešila već u 51. minutu. Ebesilio je uz mnogo sreće pronašao Joveljića, a mladom napadaču nije bilo teško da još jednom pokaže koliko je talentovan i zatrese mrežu.  U 76. minutu Jevtović je ukrao loptu, a onda postigao svoj prvenac u crveno-belom dresu za laganih 3:0.

Vremena za slavlje nema, već u utorak Zvezda na svom terenu igra protiv Suduve. Milojević je sačuvao startere, ali i video na koga može ozbiljno da računa. Šampion Srbije je u domaćem šampionatu upisao prvu trojku, a veliki izazovi tek slede...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading