Posle remija Voša u Egiptu

Autor:

Sport

21.07.2018

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle uvodne utakmice u sezoni 2018/19 u Superligi Srbije, i nerešenog rezultata sa Lučancima, fudbaleri Vojvodine su stigli u Aleksandriju gde će u nedelju odigrati prijateljsku utakmicu protiv ekipe Piramids iz Beni Suefa.

RepublikaFoto: fkvojvodina.rs
FK Vojvodina

Posle svega dva i po sata leta od Beograda do Aleksandrije, ekspedicija FK Vojvodina doputovala je u Egipat. U drugom najvećem egipatskom gradu, crveno-bele je dočekalo lepo i sunčano vreme, kao i autobus koji ih je sa aerodroma odvezao direktno do luksuznog hotela "Hilton Alexandria King’s Ranch", u kojem će Voša biti smeštena tokom boravka tamo.

Odmah po dolasku u hotel, za fudbalere Vojvodine bio je spreman i organizovan ručak, nakon čega će uslediti obavezan odmor, a u večernjim satima u planu je trening na grandioznom stadionu "Borg el Arab" kapaciteta čak 86.000 sedećih mesta, na kojem će sutra biti odigrana utakmica protiv ekipe Piramidsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading